Previous Image
Next Image

info heading

info content


Pllaka dushi

Pllakat e dushit të projektuara nga Systempool vënë stilin dhe dizajnin në shërbim të ujit. Materialet e ndryshme dhe finiturat, formatet dhe dimensionet, janë projektuar për ta bërë tualetin një hapësirë të këndshme dhe funksionale, të përshtatshme me çfarëdolloj kërkese, me zgjidhje për çdo nevojë.

Pllaka dushi në akrilik, të realizuara në KRION® ose në rezina të tjera, në qeramikë ose në çelik të emaluar; linjat e produktit Systempool përfshijnë një shumëllojshmëri të gjerë materialesh me qëllim ofrimin e zgjedhjes më së mirë për dushin tuaj nëpërmjet pllakës së tij.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad