Previous Image
Next Image

info heading

info content


Lavamanë

Në përgjithësi lavamanët janë një nga protagonistët kryesorë të tualetit. I kombinuar me një mobilie, ose tërësisht i pavarur, funksionaliteti i tij është esencial në ritualet e përditshme të bukurisë dhe higjenës.

Gruppo Porcelanosa prodhon një gamë të gjerë lavamanësh, në sajë të dizajnit dhe diversitetit të materialeve të përdorura.

Lavaman në mur, i mbështetur ose me mobilie, të përshtatshëm me çdo hapësirë në sajë të varietetit të masave dhe finiturave.

Dizajne të thjeshta dhe funksionale, riinterpretim i vintageve klasike ose linja moderne me qoshe të mirëpërcaktuara janë disa nga konceptet që paraqesin lavamanët që Noken, Gamadecor, L’Antic Colonial dhe Systempool propozojnë në materialet e tyre më të ndryshme si p.sh qeramika, KRION®  dhe rezina të tjera, ose guri natror në variantet e tij.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad