Previous Image
Next Image

info heading

info content


Kabina dushi

Kabinat e dushit paraqesin forma të lakuara dhe të soliduara me një dizajn të revucionalizuar. Të pajisura me kuzhineta të artikuluara, profile kompensimi në mur dhe mbyllje magnetike. Xhama të temperuar me siguri maksimale. Dyer të rrëshqitshme, me mbyllje normale ose të palosshme. Izolim perfekt. Dizajne aktuale me forma të buta dhe të lehta. Të tilla janë muret e dushit të Systempool.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad