info heading

info content

Ngrohje elektrike për dyshemenë

Dyshemeja me ngrohje elektrike është një sistem ngrohjeje me rezistencë elektrike për dyshemenë. Ajo është e konceptuar në menyre specifike per të siguruar konfort në dyshemetë qeramike të banjove dhe të shtepive, në menyre që aty të ndjehet ngrohtesi. Është një sistem ngrohjeje që lejon një shperndarje të nxehtesise me efikase në të gjithe siperfaqen, duke arritur keshtu një raport maksimal midis konfortit dhe eficences energjitike. Ky sistem gjeneron një fluks nxehtësie që ngjitet lart, duke siguruar në ketë menyre një shperndarje uniforme dhe duke eleminuar rrymat e ajrit që krijon kondicioneri tradicional. Një avantazh tjetër i saj është optimizimi i hapësires ku jetojme, pasi nuk ka nevojë për pajisje të dukshme. Nga ana tjetër, me anën e një termostati inteligjent , ngrohja elektrike optimizon maksimalisht konsumin e energjisë. Ajo përdoret kur dyshemeja është pllaka qeramike, mermer, parket, laminat, mokete etj. Kur rikonstruktoni tualetin apo apartamentin  tuaj, është shumë e thjështë të montoni edhe sistemin e ngrohjes elektrike të dyshemese.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad