Previous Image
Next Image

info heading

info content


XLIGHT

Madhësia XL dhe trashësia minimale janë karakteristikat e Gres Porcelanit të ri të Urbatek.

XLIGHT është evoluimi natyral i qeramikës. Zotëron veti fizike dhe mekanike që e bejnë atë unike: format më i madh (pllaka 300 x 300), trashësi minimale (3,5 mm), më e lehtë (8 kg/m²), më pak përthithje në krahasim me një veshje tradicionale (Gres Porcelan, Grupi Bla).

Bëhet fjalë për një material të përshtatshëm për ndërtimet e reja, por po ashtu të përshtatshëm edhe për ristrukturime meqënse me përdorimin e tij zvogëlohen ndjeshëm kostot e ndërhyrjes pasi ke mundësinë për ta vendosur mbi një shtresë ekzistuese.

Versatiliteti i madh i saj lejon projektimin e zonave totalisht të integruara. Porta ose kabinete “ të padukshme”, banjo ose kuzhina me pllaka dhe të mobiluara me një material higjenik, të pandryshueshëm dhe shumë rezistent.

Një qeramikë ekstrafine që ofron avantazhe ekskluzive dhe mundësi të reja për sa i përket botës së arkitekturës dhe dekorimit.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad