Previous Image
Next Image

info heading

info content


Veshje qeramike

Qeramika është një nga zgjedhjet më të mira për veshjen e mureve falë rezistencës dhe lehtësisë së pastrimit. Si në zonat private të shtëpisë ashtu edhe në sipërfaqet e mëdhaja publike, mundësitë dekorative të ofruara nga veshjet qeramike janë të shumta.

PORCELANOSA Gruppo ofron një katalog me modele qeramike që përfshijnë dizajne në reliev origjinale deri në evokimin e mateialeve natyrale si psh mermeri ose druri.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad