Previous Image
Next Image

info heading

info content


Profile dekorative

Profilet dekorative janë aktualisht një nga tendencat estetike më të mëdhaja për sa i përket veshjes së mureve, kombinuar si me pllaka qeramike ashtu edhe me materiale të tjera, si guri natyror.

Profilet i japin një karater të ndryshëm çdo muri, një kombinim perfekt midis qeramikës ose gurit dhe metalit, linja të pastra me reflekse profilesh bronxi të kromuar. Mund të përdoren për të kombinuar materiale të ndryshme ose thjesht për ti shtuar një shije personale veshjes së kuzhinës ose të banjos.

Butech ofron një gamë të gjerë profilesh dekorative; koleksionet e profileve pro-mate ose pro-part në krom me cilësi të lartë karakterizohen nga një design funksional, ndërkohë që seria Gold, në ar 24k, ofron një finiturë superiore për ambientet më eskluzive.

Profilet Butech ofrojnë një gamë të gjerë aplikimesh në kombinim me pllaka qeramike ose prej guri natyror: linja dekorative, ndarje e materialeve të ndryshme, mbrojtje për këndet ose për pjesët e sipërme të veshjeve.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad