Previous Image
Next Image

info heading

info content


PAR-KER® Parket Qeramik

Parketi qeramik është një opsion shumë i vlerësuar në zgjedhjen e një shtrimi. PORCELANOSA Grupo ofron në katalogun e saj një gamë të gjerë modelesh me finitura dhe formate të ndryshme.

Falë karakteristikave që i atribuohen nga vetë natyra e saj, esencialisht qeramikë, parketi qeramik i Porcelanosas ofron një seri të tërë avantazhesh në krahasim me parketin tradicional në dru, pa humbur pamjen karakteristike të ngrohtë dhe mikëpritëse.

Parketi qeramik ka një rezistencë të madhe ndaj përdorimit. Mundet, pra, të përdoret vazhdimisht duke qënë i përshtatshëm për zona me tranzit të lartë, si p.sh restorante ose qëndra tregtare.

Sipërfaqja përballon efektin e diellit pa ndryshuar finiturat e saj, pa asnjë trajtim ose mirëmbajtje speciale.
Poroziteti i saj e bën një material të përshtatshëm edhe për ambientet me lagështi, si p.sh banjat ose kuzhinat.
Pocelanosa prodhon, për më tepër, versionin antislip, me sipërfaqe anti rrëshqitëse, ideale për ambientet e jashtëme, si p.sh tarracat ose zonat në afërsi të pishinave.
Rezistenca, qëndrueshmëria dhe lehtësia në të pastruar i bashkohen mundësive të shumta dekorative të ofruara nga ky material qeramik i frymëzuar nga natyra.

Rezistenca, qëndrueshmëria dhe lehtësia në të pastruar i bashkohen mundësive të shumta dekorative të ofruara nga ky material qeramik i frymëzuar nga natyra.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad