Previous Image
Next Image

info heading

info content


Mermer

Mermeri ka qënë materiali kryesor i përdorur në ndërtim nga qytetërimet romake dhe greke. Falë teknikave të saj karakteristike dhe bukurisë së vlerësuar, ky shkëmb metamorfik vazhdon të përdoret sot si për shtrimin ashtu edhe për veshjen ose edhe për aksesorët, lavamanet dhe elementë të tjerë dekorativ.

Antic Colonial zotëron një gamë të gjerë kromatike mermerësh që variojnë nga ngjyrat e hapura të Bianco Almería tek ato më të errata të Nero Marquina; duke kaluar tek tonalitetet e verdha, të kuqe, kafe ose krem.

Në bazë të funksionit që do ti jepet mermerit, Antic Colonial ofron mundësinë e zgjedhjes së finiturës së gurit, ku mund të zgjedhësh midis një Lucida ose Classica për ambjentet e brendshme, një Sand Home ose Lined Home për ambientet e jashtme ose një Home ose Lined për veshje.

Gruppo Porcelanosa ofron formate të ndryshme standarte si p.sh 30×30, 30×60 o 40×80 cm të cilat lehtësojnë instalimin e këtij materiali, dhe duke u bërë fjalë për një gurë natyror mund të realizohen porosi speciale në çfarëdo formati dhe finiture.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad