info heading

info content

Kuarc

Kuarci është një shkëmb metamorfik që dallohet për rezistencën e tij ndaj ndryshimeve të temperaturës. I përbërë gati 90% nga kuarci, mund të ketë një variacion të lehtë të tonalitetit dhe ngjyrat më të zakonshme janë: e bardha, grija, e zeza, e rozta ose e kuqja.

Antic Colonial ka një gamë kromatike me këtë material që varion nga grija e qartë e Chennai White Flamed Bioprot tek tonalitetet më të errëta të Sherpa Brown Home Bioprot dhe të Lagos Black Home Bioprot.

Në sajë të karakteristikave të saj teknike, përdoret veçanërisht për shtrime të jashtëme (por mund të përdoret edhe brenda) dhe për veshje në të dyja rastet. Finiturat e disponueshme, Flamed dhe Home, rrisin rezistencën – e cila është tashmë e lartë në vetvete – ndaj ndryshimeve të temperaturës.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad