info heading

info content

Gur Ranor

Ranori është një shkëmb sedimentar i tipit detritik, me një ngjyrë që varion, që përmban klaste me madhësinë e një kokrre rëre. Bëhet fjalë për një nga shkëmbinjtë më zakonshëm të kores së tokës. Në sajë të karakteristikave të saja teknike, mund të përdoret si material ndërtimi dhe si gurë për mprehje. Përdorimi është i kufizuar në veshjen e brendshme dhe paraqet një ndryshim të fortë tonalitetesh.

Aktualisht, Antic Colonial propozon modelin Desert Sandstone me një tonalitet bezh, i prezantuar me një finiturë Klasike, me mbrojtjen Bioprot dhe në formatin 40x80x2 cm.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad