Previous Image
Next Image

info heading

info content


Ardesia

Ardesia është një shkëmb natyror sedimentar e cila karakterizohet nga ndarja në lastra të holla, nga ngurtësia, nga varieteti i madh i ngjyrave dhe nga tekstura e saj e veçantë.

Karakteristikat e këtij materiali janë praktikisht të pafundme. Në varësi të finiturës, mund të përdoret si për shtrime ashtu edhe për veshje, brenda dhe jashtë, për kate biznesi, aksesorë, etj.

E importuar nga pothuajse e gjithë bota (Europa, Azia dhe Amerika) Antic Colonial bën më të mirën e vetë mbi këto piedre duke krijuar një gamë të gjerë prej mijra tonalitetesh.

Formatet standarte janë 30×60, 60×60, 30×30 y 40×80 cm me finitura Lucido, Naturale, Home dhe Natural Home, duke pasur mundësinë e krijimit të formateve dhe finiturave të veçanta.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad