Previous Image
Next Image

info heading

info content


STON-KER® Gur Qeramik

I njohur si guri qeramik i Porcelanosës STON-KER është një material jashtëzakonisht i qëndrueshëm, në gjendje të qëndrojë i pandryshuar në sipërfaqe, madje edhe në kushte ekstreme.

Grupi Pocelanosa me STON – KER ka revolucionarizuar sistemin prodhues të qeramikës duke arritur një produkt me bazë te ngjyrosur dhe me një rezistencë të jashtëzakonshme e cila tejkalon performancën e Gres Porcelanit ; një material i ri i projektuar për të plotësuar kërkesat më të larta arkitektonike.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad