Previous Image
Next Image

info heading

info content


Travertin

I pajisur me disa të çara në sipërfaqe, Travertini është një gur i përfituar nga karbonati i kalciumit i përdorur në ndërtim dhe me qëllime dekorative që nga Roma e lashtë. Njohës i të gjitha mundësive të tij, Antic Colonial ofron një gamë të gjerë travertinësh, të ardhura nga Europa që dallohet për tonalitetet e ndryshme të kremit, kafes dhe të verdhës.

Përdoret përgjithësisht për shtrime ose veshje për ambjentet e brendshme, por edhe për biznese, për disa aksesorë ose për veshjen e dushit.
Prezantohet në formatin standart me finitura Anticatto, Classico ose Lucido dhe me përmasa 40×60, 30×60, 30×30, y 10×10 cm; me opsione speciale për formate dhe finitura.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad