Previous Image
Next Image

info heading

info content


Gur gëlqeror

Ky shkëmb sedimentar me natyrë gëlqerore formohet falë despozitimit të guackave detare, zakonisht në detet e ngrohtë dhe jo shumë të thellë të rajoneve tropikale, në zonat në të cilat sjelljet detritike nuk janë shumë të rëndësishme.

Në përgjithësi ka një ngjyrë të lehtë por prania e elementeve minerale si p.sh argjili, ematiti ose kuarci mund ti ndryshojë ngjyrën.
Poroziteti dhe rezistenca e madhe ndaj erozionit lejon përdorimin e këtij materiali për ndërtimin e ndërtesave dhe për realizimin e skulpturave.

Antic Colonial ofron një gamë shumë të gjerë mundësish për sa i përket shkëmbinjëve gëlqeror. Nga ngjyra e bardhë e Calgary Bioprot tek e zeza e Bostwana Bioprot duke kaluar nga grija e Quebec dhe e Grey Aged, kremi i Vancouver Bioprot dhe i Burkhara Bioprot ose e verdha e Sahara Bioprot. Të gjithë janë të disponueshme në finiturat e Classico dhe Anticato në formate të ndryshme.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad