Previous Image
Next Image

info heading

info content


GRES QERAMIKE

PORCELANOSA GRUPO është lider në realizimin e shtrimeve qeramike, në sajë të teknikave prodhuese, cilësisë dhe shumellojshmerise së modeleve të saj. E angazhuar për të diktuar trendet e reja,  koleksionet e saj të dyshemeve zbulojnë një frymëzim të thellë të materialeve natyrore, pa kompromentuar karakteristikat e brendshme të qeramikës.
Koleksione që riprodhojnë siperfaqen e betonit, më të gjithaneshme dhe të lehta për tu instaluar në krahasim me shtrimin e vazhdueshëm dhe që përfshijnë , për më tepër, seri me vlerë ekologjike të madhe në sajë të përqëndrimit të lartë të materialeve ricikluese.
Gama e gjerë e gurëve qeramik riprodhon varietetet e shumta që gjejmë rreth nesh: granit, gurë gëlqeror, kuarc, basalt … me një vëmendje të veçantë ndaj ardesieve qeramike të cilat riprodhojnë besnikërisht pasurinë dhe shumëllojshmërinë e tonit të këtyre shkëmbinjëve metamorfik; dhe riprodhimi i rafinuar i mermerit të përzgjedhur që dhuron një elegancë të ndryshme në varësi të çdo mjedisi.
Reflektimet e dritës në sipërfaqet e koleksionit Metallic të sjellin në mendje një estetikë të riinterpretuar në qeramikë, ndërkohë që pjesët njëngjyrëshe prezantojnë sipërfaqe dhe struktura origjinale unike, me tone të matura në një uniformiteti kromatik.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad