Previous Image
Next Image

info heading

info content


GRES PORCELAN

Në sajë të rezistencës së tij të jashtëzakonshme, Gres Porcelani  është materiali qeramik më i përshtatshëm për shtrimin e zonave me tranzit të lartë, si p.sh magazinat e mëdhaja, vënde pune ose ndërtesa publike, por ofron, gjithashtu, të gjithë potencialin në hapësirat e banuara, si brenda dhe jashtë.

Falë rezistencës së tij ndaj ndryshimit të temperaturave dhe cilësive të tij estetike, ofron performancë të shkëlqyer në veshjen e ndërtesave, në sistemet e fasadave të ventiluara po ashtu edhe në fasadat e ngjitura.

Grupi Porcelanosa ofron një shumëllojshmëri të gjerë modelesh  dhe formash për koleksionet e saj në Gres Porcelan  me versione jo rrëshqitëse për dysheme që vendosen  edhe ne ambiente te jashtëme. Midis këtyre, koleksionet STON-KER dhe URBATEK përfaqësojnë një evoluim të Gres Porcelanit me qëllim ofrimin e përgjigjeve më të mira përballë kushteve më kërkuese.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad