Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tiranë
Kategoria:Apartamente
Studio Claude Architects ka bashkepunuar me PRIMERA GROUP per te krijuar kete ambient. Pllakat e Veshjes me stampime se PORCELANOSA jan nje trend qe mund te shifet neper ambjente vitet e fundit. Elementi me te njejtat pllaka tek dushi e ben tualetin funksional, pasi mund te mbahen shampoo ose aksesore te tjere tualeti, dhe thyhen monotonine te pllakes Lisho. Gjithashtu Kollona e Dushit me opsione te ndryshme do garantoje nje komfort maksimal ne tualet.

Lini një Përgjigje

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad