Previous Image
Next Image

info heading

info content


PARKET

Është e vështirë të gjesh një material që barazohet në cilësi me shtrimet në dru natyror, një material fisnik me një bukuri të madhe dhe në gjendje të dekorojë hapësira.

Antic Colonial ofron një varietet të madh drurësh të mirë, si p.sh lisi francez ose panje dhe qershia e Amerikës së Veriut, por edhe dru të tjerë më të zakonshëm si ahu ose lisi i Europës Qëndrore. Në të njejtën mënyrë, druri ekzotik i zonave tropikale ka një rezistencë të lartë ndaj lagështirës dhe fleksibilitet ndaj shtrimeve në dru ofruar nga Porcelanosa Grupo në katalogun e saj.

Për më tepër, druri i Antic Colonial vendoset me një sistem të avancuar të quajtur Quick-Lock, që lejon një instalim të shpejt dhe të pastër, pa pasur nevojë të përdoren kolla dhe/ose goditje dhe me një fiksim më të madh të pjesëve të ndryshme.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad