Previous Image
Next Image

info heading

info content


Linkfloor

PORCELANOSA Grupo ka zhvilluar një shtrim vinilik të avancuar, me një strukturë shumë rezistente ndaj konsumimit, ndaj goditjeve, ndaj lagështirës, ndaj njollave dhe ndaj veprimit të agjentëve kimik.

Linkfloor është rezultati i një projekti kërkimor i Antic Colonial për të pasur një shtrim me një bazë në PVC të një cilësie të lartë dhe me një qëndrueshmëri të madhe.

Duke imituar pamjen e drurit natyral ose sipërfaqet e fibrave tekstile të endura, ky shtrim vinilik propozohet me sistemin e paketimit Lock për një shtrim të thjeshtë dhe të shpejtë, pa pasur nevojën për shtime dilatazionike për sipërfaqe deri në 200 metra katror.

Në sajë të kompozimit të saj, Linkfloor ka një sipërfaqe të ngrohtë dhe të këndshme, pa mikrobe, duke shmangur kështu alergjinë dhe problemet me frymëmarjen.

Linkfloor është veçanërisht i përshtatshëm për zonat me trafik të lartë të këmbësorëve, të tilla si qendra tregtare, bare dhe restorante, qendra sportive, zyra, terminale aeroportesh ose stacionesh; për më tepër falë papërshkrueshërisë së saj nga uji, është një veshje e përshtatshme edhe për sektorin e banesave, në kuzhina dhe banjo.
Shtrimi vinilik Linkfloor zotëron garancinë e vërtetuar nëpërmjet certifikimeve siç janë “Marka Ü” gjermane, “Marka A+” franceze, çertifikimet CE dhe ASTM, si edhe garancia 15 vjeçare që ofron Antic Colonial.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad