Previous Image
Next Image

info heading

info content


Rubineta për kuzhinen

Rubinetat për kuzhinën Noken janë ideuar me qëllimin për të përmbushur nevojat e një tregu në evoluim të vazhdueshëm.

Shumëllojshmëria e design përfshin mishelatorë monokomandë me një kokë të lëvizshme, rubineta me funksionin spray për të pastruar dhe për të përgatitur ushqimet në mënyrë të thjeshtë ose me një tub të lartë të cilat garantojn prakticitet dhe fleksibilitet në mesin e varianteve të tjera të shumta të përfshira në katalogun për rubinetet për kuzhinë Noken.

Çdo kuzhinë ka një formë dhe një stil që reflekton si stilin e jetesës dhe shijen e pronarëve, ashtu edhe krijimtarinë e projektuesve që kanë marrë pjesë në projektimin e saj. Janë të pranishme, pra, rubineta kuzhine që i përshtaten përdorimit shtëpiak me forma minimaliste, klasike, moderne, të rrumbullakta, katrore … për këtë , mund të mbështetemi në një staf profesionistësh gjithmonë të vëmendshëm ndaj tendencave dhe ndaj shprehjeve estetiko-funksionale të tregut.

Noken ka një përzierje të përsosur midis një design unik dhe funksionalitetit maksimal për tu integruar plotësisht me stilin e kuzhinës suaj.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad