Previous Image
Next Image

info heading

info content


Mobilje për kuzhina

Kuzhina është padyshim një nga ambientet më të rëndësishme të shtëpisë dhe përfaqëson qendrën e veprimeve të jetës familjare; një vend për të krijuar, perceptuar dhe jetuar.

E vetëdijshme për rëndësinë që ajo ka, te Porcelanosa projektojmë kuzhina për çdo funksionalitet dhe për nevojën e çdo përdoruesi, duke krijuar hapësira gjithë përdorimshme për punën e përditshme.

Tendencat aktuale në design shënojnë hyrjen e materialeve të reja në komponente të ndryshme, plane pune ose rafte kristali ose në KRION®; ashtu siç ndodh përshtatja e design ndaj nevojës për të krijuar hapësira funksionale të shfytëzueshme që bashkejtojnë me kolona, module të larta ose elektroshtëpiake të integruara.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad