LINJA XLIGHT

Pllakat e reja të porcelanit nga fabrika Urbatek, pjesë e grupit Porcelanosa karakterizohet nga formati gjigand dhe trashësia minimale.

XLIGHT është evolucioni natyral i qeramikës, që ka veti fizike dhe mekanike të cilat e bëjnë atë unike në llojin e saj. Vetitë që mund të përmendim: Formati 300 cmx100 cm dhe trashësia 3.5 cm, me peshë specifike 8 kg/m2 dhe me koefiçient absorbimi më të vogël sesa një pllakë tradicionale.

Ky material ofron mundësi të pafundme përshtatjeje dhe rinovimi, kursim në material dhe investim, pasi mund të aplikohet edhe mbi pllakën ekzistuese. Lehtësisht e manovrueshme në montim, ky model pllake mund të aplikohet si veshje, si kamuflazh i dyerve dhe i rafteve, gjithashtu gjen përdorim si pllakë tualeti dhe veshje kuzhine. Kjo pllakë ekstra e hollë me përmasa gjigande ofron vetëm avantazhe dhe mundësi të reja në dekorimin e brendshëm dhe të jashtëm. E gjeni tek ne, me një gamë të gjerë ngjyrash dhe teksturash.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad