Goclean by Flamina

Flaminia prezanton Goclean, një sistem i vendosur për ta bërë sa më të lehtë dhe të shpejtë pastrimin e wc-së tënde.

Anë të rrumbullakosura!

Flaminia propozon një zgjidhje të re teknike, që i përshtatet plotësisht kërkesave të pastërtisë dhe administrimit të kohës : goclean®.

Pjesa e brendshme e WC-së është krejtësisht e dukshme pa pjesë të fshehura që janë të vështira për t’i pastruar. Falë fluksit të shpëlarjes me ujë kjo zgjidhje garanton higjenë dhe praktikë në përdorim në krahasim me sistemet tradicionale.

goclean
KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad