prima foto

LINJA X-LIGHT

Pllakat e reja të porcelanit nga fabrika Urbatek, pjesë e grupit Porcelanosa karakterizohet nga formati gjigand dhe trashësia minimale. XLIGHT është evolucioni natyral i qeramikës, që ka veti fizike dhe mekanike të cilat e bëjnë atë unike në llojin e saj…

BLOG | 3 Shkurt

warm-up-2

NGROHJE NËN DYSHEME

Dyshemeja me ngrohje elektrike është një sistem ngrohjeje me rezistencë elektrike për dyshemenë. Ajo është e konceptuar në menyre specifike per të siguruar konfort në dyshemetë qeramike të banjove dhe të shtepive, në menyre që aty të ndjehet ngrohtesi…

BLOG | 4 Janar

goclean

FLAMINIA GO CLEAN

Flaminia propozon një zgjidhje të re teknike, që i përshtatet plotësisht kërkesave të pastërtisë dhe administrimit të kohës : goclean®. Pjesa e brendshme e WC-së është krejtësisht e dukshme pa pjesë të fshehura që janë të vështira për t’i pastruar. Falë fluksit…

BLOG | 26 Dhjetor

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad