urbatek-1

XLight Premium nga Urbatek

urbatek-1

Urbatek zgjeron katalogun e saj të XLight me dizajnet e reja të Premium në qeramikë me një format të madh.

urbatek-2

Një koleksion i ri i gres porcelanit e disponueshme në dy trashësi; materialet me trashësi të hollë dhe porcelani me trashësi të madhe për të krijuar volum me të cilën do të revolucionojë risitë  e Porcelanosa Grupo, përmes Urbatek.

urbatek-3

XLight Premium, është frymëzuar nga fisnikëria e mermerit në një gamë të gjerë të ngjyrave, duke u dalluar për delikatesën dhe finesën e saj të cilat arrihen përmes disa modelëve të shkëlqyer që e kanë marrë frymëzimin nga guri natyral.

urbatek-4

Bukuria dhe veçantia e saj përforcohen edhe nga kompozimi Book Match, ose kompozime pasqyrë që përqendrojnë vëmendjen në pjesën vizuale të hapësirës.

urbatek-5

Leave a Comment

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad