Si të zgjidhni Lavamanin e përsosur

Si të zgjidhni Lavamanin e përsosur

Lavamanët janë një pjesë themelore e çdo banjo, por ato mund të jenë gjithashtu një element arredimi shumë i rëndësishëm. Një lavaman i madh tradicional ka potencialin të jetë pika kryesore e banjos, ndërsa një i vogël i zbutur bashkëkohor me mur do të ketë efekt të kundërt.

Ka shumë zgjedhje në treg, prandaj PORCELANOSA ALBANIA ka krijuar këto udhëzime. Qëllimi ynë është t’ju ndihmojmë të vendosni se cili lavaman është më i përshatshmi për ju.http://www.porcelanosa.al/kategoria/tualete/lavamane/

Semi Pedestal

Një model i tillë i cili kushton vetem 45€ zakonisht është projektuar për apartamente të vogla. Modeli mbulon tubat dhe shkarkimet dhe lejon përdorimin e hapësires per mobilje dhe aksesorë.

1-6

http://www.porcelanosa.al/outlet/tualete/lavaman-lyra-plus-blanco/

I varur

Lavamanët e shekullit të 21-të përpiqen të bëhen gjithnjë e më minimalist. Ne kemi një shumëllojshmëri të lavamaneve të mbështetur në mure, në të gjitha format dhe madhësitë për të komplimentuar një banjo. Lavamanët e tillë pothuajse duket se notojnë në dhomë, gjë që i bën ato veçanërisht të kapin syrin. Përveç kësaj ju keni hapësirë për ta përdorur për mobilje.

2-4

Vetem 90€

http://www.porcelanosa.al/outlet/tualete/lavaman-xs-domino-mbeshtetur-grupi-ne-trup-blanco/

Lavamanët incasso ose ‘të zhytur’ futen në një njësi duke e bërë atë të duket si një pjesë e vazhdueshme e mobiljeve të banjës. Ato fshehin tubat dhe për më tepër krijojnë një pamje të pastër për banjën tuaj.

3-3

http://www.porcelanosa.al/outlet/tualete/lavaman-monaco-blanco/

Lavaman i vogël

Ky model ka një dizajn kompakt që e bën atë ideal për hapësirat e vogla dhe janë ideale nëse dëshiron të kushtosh më shumë hapësirë për sendet e tjera si dushe dhe hidrosanitare. Si ju duket ky model per vetem 35€?

 

4-2

http://www.porcelanosa.al/outlet/tualete/lavaman-monaco-blanco/

5-2

Countertop

Per dizajnin e fundit bashkëkohor, një lavaman countertop i cili mbështetet mbi mobilje është zgjedhja supreme. Të gjitha punët e tubave janë të fshehura për të siguruar një efekt të pastër dhe minimalist. Ju do të gjeni një zgjidhje të madhe, duke perfshire keto dy modelet prej xhami dhe qeramike, te cilat krijojne një banjo perfekte me vetem 95€!

 

Ju mirepresim tek Showroom-i jone tek Rruga Abdyl frasheri Www.porcelanosa.al/outlet