foto

porcelanosa

 Albania

Themeluar në vitin 1998, Porcelanosa Albania përkushtohet për t’u ofruar klientëve të saj kualitetin më të lartë dhe dizajnin e perkryer në zhvillimin e projekteve të tyre.

Porcelanosa Albania është përfaqësuesi zyrtar i Porcelanosa GRUPO në Shqipëri, një grup me qendër në Spanjë i njohur në të gjithë botën, i përbërë nga 8 kompani secila e angazhuar për të siguruar cilësinë më të lartë të materialeve.

Me kalimin e viteve, kemi zgjeruar gamën e artikujve dhe shërbimeve për t’ju përshtatur sa më mirë nevojave të tregut dhe falë kësaj, kemi asistuar mijëra klientë për projektet personale, si dhe hotele, restorante, bare dhe rezorte.

Ne furnizojmë klientët tanë me materiale, por edhe me ndihmën që u nevojitet falë kualifikimit të stafit tonë, që nga faza e projektimit deri në dorëzimin e projektit. Ne ofrojmë një shërbim të plotë për t’u lehtësuar ndërsa ju transformoni ëndrrat tuaja në realitet. Për të qenë në hapin e kohës, stafi ynë kryen kurse trajnimi dhe informative në zyrat qendrore të Porcelanosës në Villareal, Spanjë.

Lini një Përgjigje

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad