Toptani Center

  • Home
  • / /
  • Toptani Center
Previous Image
Next Image

info heading

info content


logo_toptani
Data: Mars 2017
Vendodhja: Tirana
Klienti: Toptani Shopping Center
Kategoria: Qënder Tregtare

‘Toptani Shopping Center’, është qendra më e re tregtare në kryeqytet, destinacioni perfekt që nuk e keni ndeshur deri tani. Të gjitha bizneset të mbledhura në një vend të vetëm, brandet ndërkombëtare po ashtu – gjithçka që kërkoni të gjeni është brenda një magneti gjigant për fjalën e fundit të modës. Me një arkitekturë moderne, dizenjuar nga arkitekti i njohur holandez Vini Mass, dhe një sipërfaqe gjigante prej 60 000 m2, 8 kate retail dhe 4 kate parkim nëntokësor janë të gjitha nën shërbim të klientëve që pa dyshim, do ta kenë pjesë argëtimi ‘Toptani Shopping Center’ çdo ditës të javës.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad