The Rooms

Previous Image
Next Image

info heading

info content


therooms-hotel-footer

Data: March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:The Rooms
Kategoria: Hotel
Porcelanosa nuk është vetëm një brand.
Është referimi i vërtetë në Shqipëri për realizime prestigjoze dhe krijime të ambjenteve funksionale. Për The Rooms, Hotel & Residence (Nobis) nga më ekskluzivet në Tiranë, kemi arreduar ambjentet dhe kemi përdorur materiale të reja, si në rastin e lavamanëve të realizuar nga Krion.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad