Suprinë KRION

  • Home
  • / /
  • Suprinë KRION
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tiranë
Kategoria:Ambjente
Kjo është një tjetër kuzhinë e Porcelanosa, me suprinë në Krion.
Duke mos qenë poroz ky material përdoret edhe për prodhimin e lavamaneve komplet të integruara.
Për më tepër, falë rezistencës ndaj zjarrit dhe ngrohtësisë mund të jetë në kontakt me temperature të lartë pa pësuar asnjë dëm.
Është i çertifikuar për përdorim të ushqimit nga UNI-EN ISO 1986, gjithashtu ka veçori antibakteriale dhe antialergjike.
.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad