QENDËR TREGTARE

  • Home
  • / /
  • QENDËR TREGTARE
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data: Mars 2017
Vendodhja: Tirana
Kategoria: Qënder Tregtare

Në këtë qendër tregtare Porcelanosa është marrë me realizimin e lavamaneve dhe mishelatorëve gjithmonë duke përdorur materialin më rezistent dhe cilësor KRION-in. Ai  është një material që të lejon ta shfrytëzosh hapësirën në maksimum gjë që duket edhe nga fotot e tualeteve. KRION, i kthen idetë tuaja në realitet.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad