Rapos Resort

  • Home
  • / /
  • Rapos Resort
Previous Image
Next Image

info heading

info content


logo

Data: March 2014
Vendodhja:Himara
Klienti:Rapos Resort
Kategoria:Hotel
Dhomat janë të dekoruara me shije për të bërë qendrimin tuaj më të këndshëm. Secila nga dhomat delux të hotelit është e paisur me telefon, minibar, ajer-kondicioner, TV me ngjyra si programe televizive që përbëjnë dhe mundësine sipas dëshirës dhe kërkesës tuaj.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad