Pastiçeri Velipoja

  • Home
  • / /
  • Pastiçeri Velipoja
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:Pastiçeri Velipoja
Kategoria:Dyqane
Në këtë projekt si gjithmonë Porcelanosa i ka kushtuar rëndësi materialeve të përdorura. Banaku i kësaj pastiçerie, siç mund të shihet edhe nga fotot është punuar i tëri me Krion. Duke qenë se ky material është i përshtatshëm për përdorim të ushqimit, higjenik, dhe rezistent ndaj gërvishtjeve, është i përsosur për këtë projekt.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad