Padam Boutique

  • Home
  • / /
  • Padam Boutique
Previous Image
Next Image

info heading

info content


logopadam
Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:Padam Boutique
Kategoria:Hotel

Padam Boutique Hotel dhe Restorant, i pozicionuar në një vile klasike në zemër të Tiranës, është një pikë referimi unike per Kryeqytetin Shqiptar.

Koncepti i Padam është themeluar mbi vizionin e një lloj arratisjeje urbane, e krijuar eskluzivisht për miqtë dhe e fokusuar ne ofrimin e një eksperience luksoze dhe unike. Dhomat e ngrohta, te larta dhe mikpritëse të vilës, oazi shumëngjyrësh i kopështit rrethues dhe verandës, përbëjnë një eksperiencë ideale në Padam për cdo stinë, gjatë gjithë vitit.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad