Mango Beach

  • Home
  • / /
  • Mango Beach
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Sarandë
Kategoria:Restorante/Bare
Në këto foto shfaqet Bar-i Mango Beach në Sarandë. Për krijimin e banakut të këtij bar-i është marrë PORCELANOSA, duke përdorur KRION-in. Siç mund ta shikoni në foto banaku ka një sipërfaqe të lëmuar dhe një bardhësi intensive të cilat janë karakteristika shumë të rëndësishme të Krion.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad