Kuzhine

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Arkitekti D. Vidrica nga Archinov Architecture Studio ka zgjedhur materialin e jashtezakonshem KRION (Solid Surface) per te krijuar Suprinen e Kuzhines, Ishullin, si dhe Tavolinen. Mund te shifet tek fotot lidhja midis lavapjatit te bardhe perseri me KRION dhe suprines qe krijojne nje trup unik. Arkitekti ka zgjedhur kete material fale karakteristikave.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad