IMER

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartament
Vila që shihni në foto në proçes ndërtimi është realizuar me produktet IMER. IMER ju ofron materialet më cilësore të ndërtimit në mënyrë që shtëpia juaj të ketë cilësinë maksimale. Në këtë rast klienti ka zgjedhur ngjyrën e bardhë për shtëpinë e tij, por kjo është vetëm një nga ngjyrat dhe modelet e shumta që IMER ju ofron.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad