Hotel Mondial

  • Home
  • / /
  • Hotel Mondial
Previous Image
Next Image

info heading

info content


HOTEL MONDIAL

Data: March 2014
Vendodhja:Fier
Klienti:Hotel Mondial 
Kategoria: Hotel
Mondial Hotel është një ide e re e biznesit Boutique Hotel luksoz të vendosur 5 km nga Qëndra e Qytetit te Fierit.
Hoteli ofron një atmosferë të ngrohtë, ku mjedisi moderne dhe objektet ofrojnë një strehim të këndshme për të gjithë ata që është në kërkim të paqes dhe pjesën tjetër pas një udhetimi të gjatë ose një ditë të zënë në punë.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad