Hotel La Boheme

  • Home
  • / /
  • Hotel La Boheme
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Capture
Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:La Boheme
Kategoria:Hotel
Hoteli, në katin e sipërm të VESA CENTER, është një përzgjedhje shumë të kujdesshëm për çdo detaj. secilën nga dhomat, tjetër atëherë mobilje moderne, rehati dhe stafi vëmendje, ju do të jetë në gjendje të gëzojnë pamje të Tiranës.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad