Hotel Iliria Internacional

  • Home
  • / /
  • Hotel Iliria Internacional
Previous Image
Next Image

info heading

info content


logo-web-88

HOTEL ILIRIA INTERNACIONAL

Data: March 2014
Vendodhja:Durrës
Klienti:Hotel Iliria Internacional 
Kategoria: Hotel
Hoteli ofron 24 dhoma, të gjitha me ballkone, 6 dhoma familjare, 9 dyshe dhe 9 martesore me kushte luksoze, ku ju mund të gëzoni pamjen e mrekullueshme përgjatë bregdetit të Durresit.
KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad