Hotel Fieri

  • Home
  • / /
  • Hotel Fieri
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Capture

Data: March 2014
Vendodhja:Fier
Klienti:Hotel Fieri
Kategoria: Hotel
Ndërtuar në vitin 1966, hotel Fieri ka mbajtur që nga atëherë me rigorozitet prestigjin si hoteli më i mirë në Fier dhe një nga hotelet më të mirë në përgjithësi në Shqipëri. Ndërtuar nga qeveria e asaj kohe, ky hotel është i destinuar për delegacionet politike, ekipet e angazhuar në zhvillimet industriale të zonës, ekipet sportive etj … Në vitin 1994 ajo është blerë nga kompani private dhe në vitin 2009 ajo u bë objekt i rinovimit të përgjithshëm. Hotel Fieri eshte 4 * kategoria superiore.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad