Hotel Bologna

  • Home
  • / /
  • Hotel Bologna
Previous Image
Next Image

info heading

info content


HOTEL BOLOGNA

Data:January 2014
Vendodhja:Vlora
Klienti:Bologna
Kategoria:Hotel
Hotel Bologna, me 20 vjet përvojë, dhe me rikonstruksionin e saj , ju fton të provoni komoditetin dhe cilësinë e 4 STARS. E vendosur pranë detit dhe në afërsi të qendër të zonës së populluar të qytetit, në afërsi të portit dhe monumenteve të tilla si Muzeu i Pavarësisë,  Hotel Bologna  është një zgjedhje ideale për të pushuar në çdo sezon, për të organizuar aktivitetet e biznesit, festimet dhe ceremonit, për të shijuar fundjavën, ose për të mirëpritur turistët në grupe ose individualisht.
KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad