Previous Image
Next Image

info heading

info content


HOTEL ANDON LAPA I

Data: March 2014
Vendodhja:Sarandë
Klienti:Hotel Andon Lapa i Parë
Kategoria: Hotel
Hotel “Andon Lapa I Parë” është ndërtuar në vitin 2001. Ndodhet në qytetin e Sarandës, në një nga zonat më të bukura të saj, dhe vetëm disa metra larg portit turistik. Hoteli disponon 36 dhoma nga të cilat 24 dhoma dyshe, 6 matrimoniale dhe 6 treshe.

Lini një Përgjigje

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad