D’Angelo

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Klienti:D’Angelo
Kategoria:Restorant/Bar
Edhe D’Angelo ka zgjedhur Krion-in për një banak rezistent, me forma unike dhe komplet i personalizuar. Krion lejon përdorimin e LED, një tjetër karakteristikë që e bën kuzhinën ose ambjentin tuaj të punës më funksional.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad