Apartament 9

  • Home
  • / /
  • Apartament 9
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Në këtë apartament me dizajner M. Hametaj janë përdorur materialet më cilësore për ta bërë shtëpinë tuaj edhe më të bukur. Veçanërisht në tualet ku vërehen lavamanet për të cilat janë përdorur materialet në KRION. Çdo element i kuruar në detaje jep një ambjent me stil të personalizuar dhe komod.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad