Apartamenti 8

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 8
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Edhe në këtë apartament Porcelanosa është kujdesur deri në detaje për sipërfaqen e kuzhinës. Suprina e kësaj kuzhine është e gjitha e realizuar në Krion i cili është materiali që po revolucionon botën e arkitekturës dhe që së shpejti do jetë në shtëpitë tuaja. Përveç bardhësisë instesive dhe sipërfaqes së lëmuar suprinat në Krion janë të përshtatshme për përdorim të ushqimit, rezistente ndaj zjarrit dhe kanë një rezistencë të lartë kimike.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad