Apartamenti 7

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 7
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Në këto foto ju paraqesim një projekt të ri. Në këtë kuzhinë janë përdorur materialet më cilësore dhe të çertifikuara duke përmendur në veçanti suprinën e cila është e tëra e realizuar në KRION. Siç shihet edhe në foto kjo suprinë ka një bardhësi instensive e cila është edhe një nga karakteristikat e Krion-it. Gjithashtu është e lëmuar dhe shumë e thjeshtë për t’u pastruar.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad