Apartamenti 3

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 3
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tirana
Kategoria:Apartamente
Në këtë projekt të arkitektit B. Uka shohim një banjo me stil minimal dhe elegant. Kolona e dushit është e realizuar me materialet më cilësore dhe të çertifikuara dhe ka funksionalitete të shumta të përqëndruara tek mirëqënia dhe relaksi. Detajet dhe aksesorët me të vegjël bashkohen me modelet më të fundit të sanitareve dhe pasqyrave duke na dhënë një tualet elegant e mbi të gjitha funksional.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad