Apartamenti 20

  • Home
  • / /
  • Apartamenti 20
Previous Image
Next Image

info heading

info content


Data:March 2014
Vendodhja:Tiranë
Kategoria:Apartamente
Strukturë Krioni me lavaman incasso dhe 2 mishelatorë elegant. Piletë për dushin e fsheshur dhe elegante, e cila nuk ka nevojë për pjatë dushi ose kabinë. Pllakë me imitim mermeri i zi ndërkohë që tek dushi përdoret imitim parketi.

KOMUNIKO ON LINE
KOMUNIKO ON LINE
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Connecting...
Dergo nje mesazh offline
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad